RÄTTELSE

TIDIGARE IDAG HAR DU FÅTT KOOPERATIVA VÄNNERS NYHETSBREV # 5 -2018

DÅ ADRESSEN TILL FONUS VAR FELAKTIG KOMMER HÄR EN UPPDATERAD VERSIONER AV NYHETSBREVET OCH PROGRAMBLADET!  Vi ber om ursäkt för detta "strul".  Styrelsen

 

NYHETSBREV  # 5 -2018

Här kommer inbjudan och information om Kooperativa Vänners  aktiviteter i november och december! Anmäl dig gärna redan nu till båda aktivisterna.

Utöver presentationen nedan bifogar vi också programblad för båda aktiviteterna!

FONUS – en fantastisk kooperativ organisation som många länder avundas oss!

Tid: Måndag 26 november kl. 17.00 (Kaffe serveras från 16.30)
Plats: Magnus Ladulåsgatan 65, Södra station Södermalm

Mikael Åbom, VD Fonus – välkomnar oss till en intressant och informativ träff hos kooperativa Fonus. Fonus är ett företag som andra länder med i övrigt aktiva kooperativa företag brukar avundas oss!

De önskar sig förstås också ett företag som ägs av sina medlemsföreningar och organisationer och där all vinst återinvesteras i företaget. Företaget har fungerat marknadsdämpande och gjort att begravningar är billigare i Sverige än i många andra länder.

 

Många förknippar namnet Fonus med begravningar men Fonus är mer, det är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan. Det gemensamma målet för hela Fonuskoncernen är att göra människors vardag tryggare och vara ett stöd i beslut som rör livets stora frågor.

En aktuell fråga för många av oss är Framtidsfullmakten och vi kommer under kvällen att få träffa Familjens jurist som är experter på detta. En annan viktig nyhet är att Vita Arkivet nu också finns på nätet, det gör det ännu enklare för oss att själv att kunna fundera, planera och bestämma vad som ska hända vid vår begravning.

 

Anmäl dig på Kooperativa Vänners Hemsida (Föreläsningar) eller till Michael Hagström, 010 743 26 21, michael.hagstrom@kf.se

JULMINGEL PÅ KFs ARKIV OCH BIBLIOTEK

Tid: Torsdag 6 december kl. 15.00
Plats: Stadsgården 10, plan 2 Slussen

Sugen på lite jul-mingel-mys? Så bra! För nu öppnas portarna återigen till KFs arkiv och bibliotek. Eftermiddagen fylls av visning, tipsrunda och ett lotteri. Till detta bjuder vi på gröt, julskinkmacka, risefterrätt, kaffe, vin och alkoholfritt alternativ.
Tidningen Vi har flyttat sitt historiska arkiv med bilder, kartotek och dokument till KFs arkiv. Så därför kommer den skönskrivande Tomas dur Fläckman (redaktionschef) att berätta om och visa delar av det.
Anmäl dig senast den 4 december på Kooperativa Vänners Hemsida (Föreläsningar) eller till Michael Hagström, 010 743 26 21, michael.hagstrom@kf.se

Bilaga: 163.pdf

Bilaga: 163_2.pdf