NYHETSBREV # 8 – 2016

I detta Nyhetsbrev presenterar vi de 2 aktiviteter som vi genomför under hösten.  Vi hoppas få se dig på en eller båda aktiviteterna.

Konsten på Vår Gård – ett kvällsarrangemang med tilltugg

Nu ordnar vi en konstvandring på Vår Gård! Konsten där är något alldeles extra. Väl värt ett besök. Dessutom får vi en guidad visning av en konstexpert, som bara gör njutning och nöje ännu bättre.

Denna aktivitet genomför vi för att hedra minnet av Olof Moback, inte minst för hans insats för dokumentation av den kooperativa historien.

Arrangemanget kostar 150 SEK och är bara till för dig som medlem. Det är ett rabatterat pris som inkluderar inledande skål vid minnesceremonin, en konstvandring samt en avslutande förtäring.

Tid: 26 oktober kl. 17.30-20.00 Plats: Vår Gård, Saltsjöbaden

Program:

17.30 Samling vid Köpingebutiken där vi utbringar en minnesskål för Olle Moback.

18.00-19.00 Rundvandring konst med Inger Breitholtz

19.00-20.00 Avslutning med räksmörgås, kaffe, the eller öl

Anmälan är obligatorisk och ska vara inne senast 19 oktober. Antalet platser är begränsat!

Anmäl dig på hemsidan (Föreläsningar) eller till Michael Hagström, 010 743 26 21, michael.hagstrom@kf.se Se också bifogade PDF!

 

Konsumentföreningen Stockholm i 100 år och i framtiden!
Med anledning av att Konsumentföreningen Stockholm fyller 100 år kommer föreningens VD Lars Ericsson hålla en föreläsning.
Larskommer att ge en tillbakablick på Konsumentföreningen Stockholms 100-åriga historia. Han väver in Coop i tankar och resonemang och talar om hur det ser ut idag och blickar in i framtiden.

Tid:15 november kl. 17.00 (Kaffe serveras från kl. 16.30)
Plats: Konsumentföreningen Stockholms kontor, Jakobsbergsgatan 22, plan 6
Föreläsningen är gratis. Anmälan obligatorisk och antalet platser begränsat! Vi återkommer så snart som möjligt med ett mer detaljerat program inklusive exakt tid och plats. Programmet kommer att publiceras på hemsidan inom de närmaste dagarna, och kommer också mailas ut till förningarnas medlemmar.

Boka in tisdagen den 15 november, och du kan givetvis redan anmäla ditt deltagande  till Michael Hagström, 010 743 26 21, michael.hagstrom@kf.se.När aktiviteten publicerats på hemsidan kan du som vanligt också anmäla dig där!

STYRELSEN

Bilaga: 114.pdf