NYHETSBREV # 6 -2015

Vi hälsar dig tillbaks och hoppas du haft en trevlig och avkopplande sommar.

Här får du det första Nyhetsbrevet efter sommaruppehållet med i första hand en påminnelse om vår föreläsning tisdagen den 6 oktober!

Vi hoppas få se dig då så anmäl dig snarst möjligt, gärna via Hemsidan.

Föreläsning 6 oktober

Tisdagen den 6 oktober kl. 16.00 på HSB, Fleminggatan 41, kommer Jan Edén, KFO att föreläsa under rubriken "Kooperation, varför så okänd?"

De kooperativa idéeerna ligger i tiden men den kooperativa företagsformen är okänd för många. Det skall projektet "Svensk Kooperation" ändra på.  Initiativet Svensk Kooperation har som mål att sätta de kooperativa företagens villkor på den politiska agendan och stärka deras konkurrenskraft och affärsmöjligheter. 

Du kan läsa mer på Hemsidan under "Föreläsningar". Anmälan är som vanligt obligatorisk .

Föreläsning november

I skrivande stund är novembers föreläsning inte bekräftad och datum inte klart.  Vi återkommer med information på Hemsidan så snart det blir klart.

Anmälan till föreläsningar

Som du säkert redan vet så är anmälan alltid obligatorisk till våra föreläsningar.

Du kan alltid anmäla dig till vår sekreterare, Michael Hagström, per telefon eller mail. Vi vill dock passa på att uppmärksamma dig på att du numera också kan anmäla dig direkt på vår Hemsida. På sidan "Föreläsningar" hittar du presentationer av alla aktuella föreläsningar. I slutet av varje presentation finns en knapp "Anmäl att du kommer". Detta är det absolut enklaste sättet att anmäla dig till en föreläsning.

Medlemsvärvning

Styrelsen har beslutat att arrangera en medlemsvärningstävling under resten av 2015. Första pris är ett presentkort på 500 kr på Coop.

Om du värvar en medlem så fyller han/hon i sina uppgifter på Hemsidan under "Att bli medlem" och skickar detta till föreningen. En av uppgifterna som skall fyllas i är "värvad av" så att du blir med i tävlingen.

Vi hoppas att du tar upp utmaningen och försöker värva några av dina kooperativa vänner.

.

Bilaga: 97.pdf