NYHETSBREV # 3 – 2018

NYHETSBREV # 3 – 2018

Välkommen tillbaka efter en otrolig sommar!

Med detta Nyhetsbrev vill vi informera om datum för de aktiviteter som Kooperativa Vänner planerar under höstsäsongen. Boka redan nu in dessa tider i din kalender.

·         Torsdag 27/9 kl.17.00

 Guidad rundvandring i LUMA fabriksområde.

Guiden Inger Johansson visar oss runt i Lumas anrika fabriksområde. Jag föreslår kl. 17.00. Vi planerar att inkludera ytterligare en aktivitet i programmet, men alla  detaljer kring detta är inte helt klara i skrivande stund. Vi återkommer med ett detaljprogram och inbjudan under den kommande veckan.

·         Tisdag 23/10 kl.17.00

Kooperativ reklam och propaganda under svenskt 1930-tal

Elin Gardeström Lektor i Journalistik vid Södertörns högskola  ger en föreläsning med utgångspunkt från sin nyutkomna bok, ”Reklam och propaganda – under svenskt 1930-  tal” (2018) . Föreläsningen är förlagd till KFs arkiv och bibliotek i Slussen

·         Måndag 26/11 kl. 17.00

FONUS och Familjens Jurist

FONUS en fantastisk Kooperativ organisation som många länder avundas oss!

Det gemensamma målet för hela Fonuskoncernen  är att göra människors vardag tryggare och vara ett stöd i beslut som rör livets stora frågor. I Fonuskoncernen ingår bland annat Familjens Jurist med t ex Vita Arkivet.

Fonus Huvudkontor, Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm

·         Torsdag 6/12 kl 15.00

Öppet Hus på KFs Arkiv och Bibliotek

Julavslutning med mingel på KF bibliotek den. Föregående års succé arrangemang upprepas med lotteri, mat, visning av arkivet, frågesport mm. Vi utlovat också någon nyhet i programmet.

Vi återkommer med detaljerade program/inbjudningar för alla aktivisterna, men du kan givetvis redan nu anmäla dig genom att kontakta Michael Hagström, 010 743 26 21 eller michael.hagström@kf.se