NYHETSBREV # 3 – 2016

Välkommen till Gustavsbergs Porslinsmuseum

Gösta Arvidsson berättar om innehållet i sin bok ”Gustavsberg, form och funktion i folkhemmet”. Sedan blir det en guidad visning i porslinsmuseet med Gösta Arvidsson och museichefen Kjell Lööf. Programmet avslutas med en måltid bestående av en mustig gulaschsoppa med bröd, sallad och ett glas vin eller alkoholfri dryck. Priset för allt är 225:-.

Tid: Måndagen den 18 april kl. 17.00
Sista anmälningsdag: måndag den 11 april
Betala helst i förskott senast den 11 april till plusgiro: 47 47 21 – 8.
Märk inbetalningen med ditt namn och ”Porslinsmuseet”

Plats: Porslinsmuseet i Gustavsberg
Anmälan obligatorisk och antalet platser begränsat till 50 personer! Anmäl dig på Kooperativa Vänners Hemsida (Föreläsningar) eller till Michael Hagström, 010 743 26 21, michael.hagstrom@kf.se

Se också det bifogade programbladet.

Kommande aktivitet

Vi planerar ytterligare 1 aktivitet under 1:a halvåret:

Onsdagen den 11 maj: Utvecklingen av KF´s basmöbler.

Lars Bulow som tillsammans med Kersti Sandin Bulow skapade KF´s basmöbler på 1970-talet berättar om projektet. Om form och funktion och om tidsandan.  

Vi återkommer  i början av april med ytterligare information på hemsidan ("Föreläsningar") samt i nästa Nyhetsbrev , men boka gärna redan nu in datumet i din kalender.

Medlemsavgift 2016

Om du inte redan gjort det nu dags att betala in medlemsavgiften för 2016. Medlemsavgiften för 2016 är 200: – enligt beslut på föreningsstämman förra året.

Betala till Kooperativa Vänners Plusgiro: 47 47 21 -8.

OBS: Om du betalar via Internet glöm inte att ange ditt namn i rutan för OCR- nummer/meddelanden. Ange helst också din mail adress så vi kan stämma av och eventuellt uppdatera medlemsregistret.

Bilaga: 104.pdf