NYHETSBREV # 2 – 2019

JUBILEUMSRESA TILL ROCHDALE & MANCHESTER 9-13/5!

Vi firaratt Kooperativa Vänner fyller 25 år med en resa till Manchester, kooperationens vagga.
Resan innehåller  bl.a. besök i Rochdale Co-Operative Museum, en träff med Co-operatives UK och Co-operative College. Vi kommer också att få vara med om stämman i framgångsrika Co-op Mid-counties!

Resan går från Stockholm  torsdagen den 9 maj och vi kommer hem måndagen den  13 maj. Föreningen kommer att sponsra resan för medlemmar, vilket gör att reskostnaden kan hållas kring mycket rimliga 6 000 kronor, inklusive hotell och måltider. För icke medlemmar som vill delta i resan är detta möjligt i mån av plats. Priset för icke medlemmar blir ca 9 000.

För att vi ska kunna beställa resor och hotell behöver vi snabbt få in en preliminär anmälan från de medlemmar som vill följa med på detta ”kooperativa äventyr” där vi kommer att ägna oss åt kooperativ historia, aktuell frågor och mysig samvaro under 5 dagar.

Antalet platser är maximerat till 24 och ”först till kvarn” gäller.                                               

OBS: Definitiv anmälan  mailas snarast möjligt dock senast torsdagen den 31 januari till Michael Hagström. (michael.hagstrom@kf.se)

MEDLEMSAVGIFT 2019

Om du inte redan gjort det så är det nu dags att betala in medlemsavgiften för 2019. Medlemsavgiften för 2019 är oförändrat 200: – enligt beslut av Föreningsstämman förra året.

Betala till Kooperativa Vänners Plusgiro: 47 47 21-8.                                                                       

OBS: Om du betalar via Internet glöm inte att ange namn i rutan för OCR-nummer / meddelanden.