FONUS en fantastisk kooperativ organisation som många länder avundas oss!

  • Tid: 2018-11-26 17:00
  • Föreläsare: Mikael Åbom
  • Plats: Magnus Ladulåsgatan 65, Södra station, Södermalm

Mikael Åbom, VD Fonus – välkomnar oss till en intressant och informativ träff hos kooperativa Fonus. Fonus är ett företag som andra länder med i övrigt aktiva kooperativa företag brukar avundas oss!

De önskar sig förstås också ett företag som ägs av sina medlemsföreningar och organisationer och där all vinst återinvesteras i företaget. Företaget har fungerat marknadsdämpande och gjort att begravningar är billigare i Sverige än i många andra länder.

Många förknippar namnet Fonus med begravningar men Fonus är mer, det är ett varumärke i Fonuskoncernen som i sin tur äger flera varumärken, bland annat Familjens Jurist och Fondkistan. Det gemensamma målet för hela Fonuskoncernen är att göra människors vardag tryggare och vara ett stöd i beslut som rör livets stora frågor.

En aktuell fråga för många av oss är Framtidsfullmakten och vi kommer under kvällen att få träffa Familjens jurist som är experter på detta. En annan viktig nyhet är att Vita Arkivet nu också finns på nätet, det gör det ännu enklare för oss att själv att kunna fundera, planera och bestämma vad som ska hända vid vår begravning.

Hämta dokumentet: Fonus en fantastisk kooperativ organisation