CBS. Matkedjan med kund- och medarbetarfokus

Välkommen till årets första möte med Kooperativ Vänner:

CBS. Matkedjan med kund- och medarbetarfokus

Onsdagen den 25 januari kl 18.00 på St Eriksgatan 60.

Vi inleder verksamhetsåret med ett möte med Meta Persdotter, vd, Coop Butiker & Stormarknader, CBS. Hon ska tillsammans med Fredrik Brandel, CFO, informera om den utveckling som pågår inom CBS.

Meta Persdotter var tidigare vd för Coop Mitt. Hon har de senaste trettio åren haft en rad uppdrag inom detaljhandeln. Bla a har hon varit vd för Svenska Spel och Duka, kommersiell direktör för Rusta och ÖoB, försäljningschef Stadium och varuhuschef IKEA Kungens Kurva.

Kort bakgrund

Konsum Stockholm äger från och med 2022 det butiksdrivande dotterbolaget Coop Butiker & Stormarknader AB, CBS, till 100 procent

För ett år sedan blev Konsum Stockholm därmed åter en butiksdrivande förening. Det innebär att man är ägare till cirka 200 Coop-butiker från Hallstavik i norr till Kisa i söder och att man äger butikerna på samma sätt som Sveriges övriga 27 konsumentföreningar.

Området utökades från Storstockholm till att numera även omfatta Östergötland, Södermanland och Uppsala och föreningen har nu närmare 1,2 miljoner medlemmar.

Din anmälan vill vi gärna ha senast den 20 januari till crosengren08@gmail.com. Antalet platser är begränsat till 25.

Vänliga hälsningar

Styrelsen/Christina Rosengren